Achtergrond DKM

Op 1 april 2000 starte de eenmanszaak Eggengoor.nl. Door 13 jaar ervaring op te doen in de grote en kleine bouw ,werd het tijd voor verandering .Na 5 jaar in dienst geweest te zijn als keukenmonteur werd het plan  voor een eigen montagebedrijf gestart .De werkzaamheden bestonden toen uit het monteren van keukens voor bedrijven, particulieren en projecten als eenmanszaak.

Na twee jaar is het bedrijf uitgebreid met personeel om de vraag aan te kunnen en werd de naam na verloop van tijd verandert in DKM. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een professioneel keukenmontagebedrijf. Zowel voor het monteren voor particulieren, bedrijven en projecten.

Door het plaatsen van bijna 5000 keukens in 9 jaar van verschillende bekende merken is de ervaring groot.De ervaring die opgedaan is tijdens de opleiding in de bouw  tot all-round timmerman is daarbij een groot voordeel.Hierdoor zijn wij in staat de klant gedegen advies te geven in het nemen van beslissingen omtrent het veranderen of aanpassen van de keuken en keukenruimte.

Adres
Postadres: 
Espelerlaan 1 
8302 CE Emmeloord

Tel: 0527-621262
Fax: 0527-624460

Ons kantoor is geopend Maandag t/m Vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Email: info@dkm-montage.nl
Internet: www.dkm-montage.nl